Sojové výpečky Restovaná cibulka
Kód: 54Detailní popis produktu
Sójové výpečky s restovanou cibulkou jsou plné lahodné chuti, která skvěle ladí nejen do tradičních českých receptů. Kombinace sójového masa a nasládlé cibulky vytváří jedinečnou chuťovou symfonii, výpečky jsou díky základu ze sóji bohaté na bílkoviny a představují zdravou a chutnou alternativu k masu. Vychutnáte si je v široké škále receptů, naprostou delikatesou jsou za nás ale spolu s knedlíky a zelím nebo jen tak na topince k pivu.
Naše sójové výpečky připravujeme s láskou a pečlivostí a nabízíme hned několik variant. Přinášíme vám vynikající kvalitu a chuť, kterou si zamilujete. Výpečky se hodí pro vegany, vegetariány i masožravce, kteří chtějí vyzkoušet něco nového nebo omezit svou konzumaci masa.
Tip: Nenechte si ujít náš blog s veganskými recepty.
Skladování a inspirace na využití
Skladování: Skladujte při teplotě do 30 °C, po otevření uchovejte v chladu do +6 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Použití za studena: Spolu s ingrediencemi dle vlastního výběru použijte například do sendvičů, salátů a plněných baget.
Použití za tepla: Obsah sklenice vyklopte na pánev a ohřívejte 2 minuty za občasného míchání nebo na talíři 1 minutu v mikrovlnné troubě při cca 700 W. Podávejte například s rýží nebo k přílohám z brambor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sójové výpečky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |